guld.dk ønsker at imødekomme dine ønsker som kunde

guld.dk er en virksomhed som på alle måder ønsker at imødekomme dine ønsker som kunde.

For så vidt at det er muligt, gør vi vort yderste for at levere den bedste service. Vi har mange års erfaring indenfor guldsmedefaget og har i årevis designet og repareret smykker for tusindvis af kunder til fuld tilfredshed.

 

Smykker er vores passion

Smykker er altid blevet brugt til at skabe kærlighed og minder mellem mennesker

Smykker bliver brugt på alle mærkedage gennem et menneskes liv og de får os til at tænke på dem vi har mister , stadigvæk har omkring os eller de mennesker vi ønsker at få kontakt med i fremtiden.

Smykker kan noget næsten, intet andet kan og vi vil altid havde et ønske om at smykke os, vi har båret smykker helt tilbage fra urmennesket og vil nok i al fremtid ønske at udsmykke os .

 

Når du som kunde kommer til os , lytter vi til dine behov og ønsker og giver altid sparring ud fra vores faglige viden. Så kan vi bedst garantere, at du kan få det smykke som du har drømt om og dét til en fast aftalt pris, så kan være tryg ved at handle med os.

 

Hos guld.dk har vi i en lang årrække opkøbt guld. Vi tilbyder en yderst attraktiv pris for dit gamle guld og du kan med fordel prøve vores guld beregner her på siden og se hvad dit gamle guld er værd i dag. Vi beregner guld værdien ud fra den aktuelle dagspris og du kan beregne hvor meget du vil få udbetalt ved at indtaste vægten på de forskellige kvaliteter på siden.

Vi sælger naturligvis også færdige smykker på webshoppen, og i butikken, hvor du kan søge inspiration og forhåbentlig finde lige netop dét du ønsker mest af alt. Hvis du har spørgsmål eller har behov for hjælp, er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe eller sende en email til os.

 

Skriv til os

Kontakt & Åbningstider

Se kontaktoplysninger og åbningstider for guldsmede butikken i Frederikssund. Du er altid meget velkommen til at ringe til os og aftale en tid, hvor vi kan hjælpe dig med valg af rette smykketype eller køb og salg af dit guld.

Adresse: Jernbanegade 15B. 3600 Frederikssund.

Telefon: +45 47 36 16 17

Åbningstider: Tirsdag – Fredag: 09:00 – 17:00, Lørdag: 10.30 – 14.00 (Mandag lukket)